meetthemonster

2010-08-30
16:43:27

Ribbon.
Gjorde en liten fanart på Ribbon.
resultatet, hyfsat i alla fall, Ponyritandet tar sig och tycker även att mina photoshop-skills börjar ta sig med. Dock inte riktigt nöjd med glänsen, men orkade inget mer nu (A).
 



"Ribbon".

2010-08-30
00:31:28

Back in Gävle.
Tillbaka i Gävle igen, kattvakten är slut för denna gången, och kissekatterna har varit en pice of cake att vakta. Gosiga och lugna som filbunkar. Lyckades även med att fota två fina bilder på Eskil.


Eskil i systers och Thomas fina fåtölj.



Såå söt! :D

Sitter i alla fall nu i Gävle tillsammans med Stefan och trängs i min lite för lilla soffa (tack Stefan för att du inte obbat den ännu som föregående.. ;D ) Imorgon bär det av till Långhed igen och kamerabatteriet ligger på laddning, jajamen det ska fotas och skrivas ut bilder, funderar även på att låna en bunt med fototidningar från Biblioteket där hemma, Blev väldigt inspirerad senast jag var där och kollade i dom :)

Fokus på foto i två dagar nu alltså, Tillbaka till Gävle och skola på Torsdag, känns som en evighet sen man gick i skolan så känns lite på tiden.  Nu väntar slökollande på TV och sen sängen.

/Frida


2010-08-29
00:32:04

My little pony passionen.





Titeln är rätt övertygande. Jag har kollat på My little pony från 1986 (cirka) hela dagen lång. Jag är Ponnyfrälst. 19 år gammal och besatt av My little pony's. Satt till och med och pausade och ritade Fan art mitt i avsnitten med. Så nu lär det bli en heel deeel Ponyritande framöver. Frossar även i bilder på google på dessa feta ponnys. Dock förvånansvärt lite från den "gamla" My little pony tiden. Nu är de arma häststackarna anorexiaoffer med för stora huvuden och liknar bratz i djurväg. Inte okej! Sluta förstöra mästerverket.

Aja, jag ska ge mig med min My little pony passion, för idag iallfall...


Har annars besökt varenda skrymsle och vrå av loppisar som Söderhamn hade att erbjuda idag. Blev Megaloppisen på stan, och sedan Erikshjälpen. Fyndade dock ingenting, vilket var mycket förvånande för att vara mig... Jag kanske gick runt i min My little pony dimman från frukosten, eller så är jag bara mätt på loppisar och secondhand för tillfälle, för guds skulls låt det inte vara så...

Cyklade i alla fall istället till E-center, Söderhamns svar på Valbo, om man ens får jämföra dem... E-center har ungefär, Lindex, Dollar store, Ö och B,Coop, Jysk, barnens hus samt några mindre icke betydande affärer. Slog tillslut till på den otroligt söta japanska skolgrejerserien på Coop äntligen. Heter Moshi Moshi nånting Kawaii prytlar nånting, Jag har ingen koll jag är rätt dålig på japanska gullegullsnutteplutt saker fast jag anser dom ytterst tilldragande... Jag borde plugga på mer om sådana.

I vilket fall som helst så var det skitsöta saker och billigt som tusan, anser jag som slog till på två ritblock för 12:50, här slår man på stort och införskaffar kvalitéts papper inför skolstarten...


Cute! <3



Imorgon bär det av hem till Gävle igen, och som det ser ut för tillfället så blir det även en tripp hem till Alfta med innan skolstarten. Men först Gävle och byta till mina fina mintgröna påslakan, (Har inte gjort det än, totalbedrövligt.)



Ser ut som så i alla fall. Helt fantastiskt. Så Underbart. Så Frida. 



Sovdags, Sweet dreams.
/Frida.


2010-08-28
00:47:33

Lipstick love.
Ulf Stureson i högtalarna. Dagens musiktips. Otroligt underskattat artist, som gott folk är ifrån Viken, Mitt emellan Alfta och Edsbyn alltså. Ännu en hälsingeartist att vara stolt över. Jag kan ärligt säga att jag aldrig lyssnat på honom förut, inte ens hört talas om honom. Men så såg jag honom på parken i Alfta under karnevalstågetdagen, och blev helt tagen av hans fantastiska texter och undrade varför jag aldrig hört honom förut, och förundrades hur märkligt det var.

Länkar här "Hoppas du har det bra", med Ulf Stureson, på youtube.
Lyssna.

http://www.youtube.com/watch?v=XpKahpQyEOM

Befinner mig annars i Söderhamn och moster sitter kattvakt åt tussänglarna Eskil och Sverker, jag lär få fullt upp... Imorgon bär det av på morgonpromenad (hoppas jag) och sedan ska jag göra gamla goa stan här, var så länge sen nu jag flyttade härifrån, och samtidigt ska det tydligen hållas en Megaloppis på stan, Låter inte alltför ointressant med just en MEGA loppis också... Stora förväntingar med andra ord... :D

Har annars investerat i ett RIKTIGT oranget läppstift som jag fullkomligt älskar, och som var värd varenda dyr makeupstorekrona.



Äkta kärlek till Apelsinläppar. <3

Kan avsluta med att jag klickade hem "Den fantastiska räven" från Ginza, som jag ÄNTLIGEN tänkte se, helt otroligt att jag inte sett den typiska Frida filmen ännu...Jag skulle ju på Bio på den sa jag ju till och med, Men,men den som väntar på nåt gott...Väntar alltid tydligen för länge.

Adjö.


2010-08-24
01:42:35

Don't stop believin', part II.
Jag är ett LCHF offer. (Low Carb High Fat) Har härmed överlevt dieten (ursäkta livsstilen föredrar dom att man kallar det) i två veckor tror jag nästan att det är nu. Jag saknar bröd och choklad, men jag överlever och hoppas på bättre tider och att detta faktiskt ska fungera...

Är tillbaka till Gävle och lägenheten och sitter ikväll/natt ensam i mitt lugn, mitt mecka, min lägenhet. Har haft TV-kväll för mig själv, smällt i mig en bit choklad för mycket och på tok för många cashewnötter ( ärligt talat smällde jag i mig hela jävla påsen nyss...) Så jag syndar med nästan rent samvete....

Har varit produktiv och fotade mycket omtyckta foton enligt mig själv. Målade min sista mask från panduro till en vit tiger och hade någon slags vision att göra bisarra bilder med plutmun, resultatet liknar min vision nästan till punkt och pricka. Jag älskar fotografi, jag älskar stylade foton, jag älskar läppstift. Bilderna kan avnjutas längre ner sedan. Jag är i alla fall mycket nöjd.

The horrors i de rosa älskade lurarna, och måste pass apå att hylla deras album Strange house från 2007, helt fantastiskt rekommenderas starkt. Mumma för hörselgångarna helt enkelt.


Imorgon, eller rättare sagt idag är jag sugen på Myrornas, vilket det nog just blir, en sväng ner på stan och kika myrornas. Jag är i stort behov av att göra om någonting. Borde därför inhandla lite svart färg till mitt soffbord som fortfarande väntar på sin nya svarta look... Vi får se vad dagen har att erbjuda, funderar nu på att sova, fast tröttheten ligger långt, långt borta och att kreativiteten istället spirar som den alltid gör på nätterna, typiskt helt enkelt. 

Här kommer bilderna. 
enyoy. 












/ Frida.





 

2010-08-12
18:34:57

Don't stop believin'

Låten med Journey har fastnat i mitt huvud och tydligen bestämt sig för att stanna... *Don't stop, believiiiiin'*....
Bra är den med, bättre sent än aldrig att säga det ;D

Vad har jag då gjort  när jag varit borta härifrån? Tittat på massa svensk favoritfilm på SF kanalen har jag minsann gjort. Så som i himmelen, Populärmusik från Vittula och Patrik 1,5 senaste idag. Jag tycker ärligt talat väldigt mycket om just svensk film. Kanske är som att svära i kyrkan att säga att svensk film är bättre än utlänska filmer...

Har även fotat en hel del, har dock inte så fina resultat att visa upp... Har även ritat även där ett halvkasst resultat att visa upp. Med andra ord det är knaggligt på skaparsidan.

Känner mig för övrigt för trött för att skriva blogg just nu, så här kommer bilderna.








Mommys-monster....





2010-08-09
11:26:50

Sleeping my day away..

Regn. Tror regnet lyckats krypit sig in under mig också den lilla stund jag hann vara ute... Skulle åka och Måla, men bil nummer ett var Kaputt, och den andra fick jag inte i backen på (Visar på hur sjukt värdelös jag är på bilar...) Så blev innesittande och jag känner rastlösheten krypa i mig...

En jävla oro. Hela tiden en jävla oro. Backyard babies tröstar lite här,  mitt i dimman..

Jag saknar dina starka, mjuka armar. Dom som ger mig styrka och tröst. Jag saknar din värme och dina händer. Jag saknar dig.

Kryper härmed ner med en film.

/F.


2010-08-08
19:32:47

Colours.

Ska försöka sammanfatta min helg i foton.


Mycket fotograferande med andra ord, precis som jag ville.
Kändes som om Blommor var ett övergripande motiv...


Fick supersöta SCHOCKROSA pryttlar av snällaste mor och syster-yster. numero 1:Fucking amazing vas! :D


Numero 2: Rosa SCHOCKROSA blomkruka x 2 :D :D



Numero 3: Lika SCHOCKROSA ljuslyktor :D :D :D
Välkomna till Ladugatan sötnosar...


Orange har också varit ett genomgående färgtema.

Tappade bort Sverker i skogen efter detta, Fin bild fick jag dock, och jag hittade även katten sen ; p


Sverker på vift...


Tycker om min skjorta... Alla vet väl att jag lider av allvarlig skjort-mani... Senaste tillskottet Ala Skogshuggar-look...



Tycker även om mitt orangea läppstift jag använder jämt och jämt...

/frida.



2010-08-06
12:49:46

Sex pistols.





Gillar starkt den klassiska överdrivna plutmunnen, jag är inte ett dugg seriös, om nu någon trodde det att man försöker vara sexig iförd en sunkig sex pistols tröja ; p

Tycker om H&M's koncept att sälja old school-bandtröjor till förmånliga priser. Mycket smart drag.

Dagen i sig började väl sisådär. Skulle upp klockan halv sju för att hinna packa och slå in presenter och andra diverse saker jag av någon anledning väljer att göra grågrumligt sådär på morgonen...

I vilket fall som helst så var det, inte förvånande alls ett sådär vattentätt genidrag, då jag försov mig två timmar och istället vaknade halv nio. Till saken hör ju att jag vanligtvis börjar klockan kvart över nio. 

Förmodligen en piece of cake för övriga världen att hinna, men inte för mig. Lyckades i vilket fall som helst lite halvknackigt ta mig iväg på min cykel och klarade att befinna mig på skolan 9:13. Sikken bragd.

Snart bär det också av till de efterlängtade skogarna och slippa terrariet på Ladugatan 4...

Ses i skogarna.

/F.


2010-08-04
22:31:40

Sugar fairy.

Jag har hämtat mig efter allt, jag kan måla ostörd i själen, fruktansvärt lättad måste jag säga. Allting är klart och snart är det helg och jag är ledig och ska åka hem till skogarna, ska ladda kameran och fota massa,massa natur och djur <3

Föresten, Grattis kära syster som fyller år idag!

Har annars städat och fikat. Försökt fått ordning på mina pryttlar och sockersug. Kommer återuppta "Dagens fika" äntligen, tjoho, har själv saknat det faktiskt...

Dagens bilder kommer här, enyoy.

/frida.


Sugar-fairy.



Dagens fika <3 ^^


Ett par favoriter.


2010-08-02
23:51:58

Nya ting.
Äntligen en harmonisk dag, har längtat efter dom så länge nu.

Har idag varit hobbypunkare och gick till skolan med bestämda steg, beslutsam att klara sista veckan på bildpedagogiken.  Vilket jag nog gör, eftersom jag anser att jag är klar med allt på den kursen! Lycka, sann  jävla lycka.

Pratar med min långfil. Min lugna långfil, lugn som en filbunke, mjuk len och fantastiskt god. Jag är din lättyoghurt, rivig i smaken och något som till en början är sur och smaklös, men den är något man vänjer sig vid för att sen kanske till och med tycka om. 

Jag är förmodligen galen som jämför oss med mejeriprodukter...

Har fått ett lass med fina saker från Långhed som min kära fader körde hit. Min fina stol, (Tack kära mor för möbler och tavla <3) En fantastiskt tavla på en speciell drottning, och mitt fantastiska bord som kanske ska belönas med en mintgrön<3 färg. Fraktade även hit min "Madae rävs nya rock" tavla som nu fick pryda väggen tillsammans med den speciella drottningen. Gjorde även ett minnesvärt fynd då jag letade i några lådor på vinden hemma i Långhed , och fann min Heliga rosa jävla Maria! Har letat henne och trodde nästan hon försvunnit, men här är hon rosa och fantastiskt i en lägenhet på Brynäs, Hallelujah.


Konstrundans tidsfördriv-Dagens tidsfördriv.


Vackra lilla stol.



Tavlor.



Lilla bord som ska bli fin i färg ;)



Heliga Maria...


/frida.