meetthemonster

2011-01-31
20:57:54

Apple jack.
Lekte lite med de nya promarkerpennorna igår och insåg hur jävla bra de passade till att göra just ett av mina favoritobjekt:My little ponys ;)
Den här gången blev det applejack som blev avbildad.






2011-01-30
22:38:07

Welcome to my candyshop...

Det är ingen hemlighet att jag alltid velat haft en egen godisbutik, ni vet en sån där gammaldags där allt godis ligger i vackra glasburkar och på underbara fat. Inte åsynen av plastskopor och fula plastboxar i rader skulle finnas, nej allting skulle vara sådär mysigt och gammaldags som det var förr, det var bättre förr så sant så sant...

Jag har därför i brist på godisbutik försökt skapat mig en liten del av det hemma. :)



<3


2011-01-29
22:42:48

Vitamin C.
Passade på att härom veckan fota citroner samtididgt som Stefan gjorde lemonad. Hade tur som hittade ett sånt perfekt underlag i kontrastfärg, jag hoppas jag lyckades få fram båda färgerna på bästa sätt. Jag har ju aldrig varit ett särskilt fan av att fota stilleben och frukt och sånt men jag tyckte faktiskt att det här var roligt! :) Kommentera gärna som sagt så jag blir en bättre fotograf av kritiken! :)



Citroner på finaste handduken som jag fått av mamma och finaste
fatet vinranka av Arthur Percy (Gefle)


Komplementfärger.














2011-01-28
00:24:43

<3 Skor
Trots att det är klent med pengar för mig så skulle ju inte det hindra mig att vinna hem både Lisa Larssons Bullterrier ur serien kennel från tradera och att shoppa loss som en jävla galning på alla secondhand ställen i Gävle. Intalar mig själv nånstans att det ju åtminstone går till en bra sak...

Mitt senaste fynd var en gigantisk gammal resväska i cirkus storlek XXL som min stackars Stefan fick bära hem...Och idag fyndades det även ett par fulsnygga skor på Röda korset (hade tittat på de där skorna förut och nu såg de så ensamma och ledsna ut på den där hyllan så jag tyckte det kunde få det bra bredvid min knallgula barockbyrå i hallen istället...) Nu står dom där dom står och lär göra det långt framöver.




Kängiga Gubbskor i samlingen: check!

2011-01-24
20:55:19

En liten räv som bär lösmustasch.


Digital art igen, inte häpnadsväckande, bara en kul grej.


2011-01-24
20:35:09

The Hunter.




2011-01-19
23:34:54

Digital art.
Något inte alltför ambitiöst som jag knåpat ihop under kvällen. Jag tycker det är roligt och avslappnande att färglägga i dator, ibland behöver man måla något som inte är särskillt ansträngande för att orka ge sig på abmitiösare jobb. Här är iallfall resultatet- Mansand med klänning och gevär.











2011-01-10
23:49:51

kreativ!
Oj, fan vad kreativiteten har flödat de senaste dagarna, så pass mycket så att jag inte hunnit redigera några foton eller laddat upp några. Hade en hel del att gå igenom nu, och som får sammanfatta de senaste dagarna nu, hinner inget annat än att ladda upp dem, har en massa idéer på G!



Stolen jag har haft som projekt i ett antal veckor/månader nu... Idéerna har ändrats flera
gånger men slutade i svart läder och nitar, jag är mycket nöjd! :)



En fågelbur som jag spontangjorde igårkväll i brist på fågelbur pågrund av massa
snålhet... Tycker den blev lagom dekadent och fin.. :)



Jag målar på tröjor med...


Fotoprojekt från Mora...


2011-01-02
21:36:34

Eat me.

Invigde 2011 med att baka kakor häromdagen. Hade en idé som etsatt sig fast i huvudet att baka isbjörnsformade kakor. Så det blev en hel hög små vita isbjörnar och passade också på att baka kakroan ur Alice i underlandet, ni vet dom där "eat me" kakorna som hon blir stor av... Det tog ungefär en eftermiddag att greja till dem me glasyr och de blev ju såå fina att jag även passade på att ta en bild på dem i rätt tema...funderar dock på att ta en ny bild med en rosa duk om jag kan hitta en sån vill säga...tyckte underlaget var lite väl mörk, men här är bilderna iallfall.