meetthemonster

2010-11-22
22:36:26

"Sweet apple pie"
"Sweet apple pie
Standing in the street
Hands outta line
Looking for some heat
She take you high
When you feel her sting
She make you fly
And you know you're coming."

/"Are you ready-AC/DC"

Har köpt ett nytt te som är fantastiskt gott och heter just "Sweet apple pie" som fick mig att tänka på den där AC/DC låten. Men det ligger iallfall i en grön stylish liten låda, föresten så tycker jag det borde vara fler fina förpackingar på matprodukter blir genast mycket roligare.

Bjussar på en bild på mig från idag också, tänkte visa hur nöjd jag är att allt hår går att kamma över till en sida igen så att min samling örhängen kan få visas upp igen./adjö.

2010-11-18
22:36:00

36 dagar kvar till julafton.

Japp så är det, 36 dagar kvar till julafton. Och endast några få ynka dagar kvar till första advent då man får plocka fram alla kitschiga och glittriga julsaker! :D Jag har tidigare år varit en halv julhatare, men har snabbt bytt ut min Grincheninställnin till att vara lyrisk som satan över jul.

Har ju redan börjat designa mina julpynt till granen (som de turkosa änglarna jag laddade upp...) Nu har förberedelserna kommit till min julkrubba som bottnar i en formuppgift jag hade på Estet då jag skulle göra en religionsbaserad skulptur. Jag gjorde en ultramodern julkrubba Med Maria, Josef, De vise männen och en kossa i sobert svart och vitt och som grädde på moset blev lilla jesus i sin svarta krubba alldeles shockrosa. Jag tyckte så mycket om mitt verk så jag har använt den varje år. Nu har jag dock uppdaterat den en smula då jag fått tag på en åsna och en till kossa som jag häromdan målade om. Själva "stallet" jag byggde då i hårdpapp höll aldrig så det löste jag med min absoluta favoritram av alla :)


Fint säger jag. :) 

Här är mitt andra designade julpynt som jag gjorde av de kvarvarande djuren ur den där lekdjurspåsen jag köpte. Gillar min "Plasthäst goes Mylittle pony" starkt.  Och lilla flygande grisen blev ju helt enkelt bedårande med.


Höll precis på att glömma en bild på burken jag köpte hemma på Erikshjälpen i Edsbyn! Ynka 25 kronor för ironiskt nog en JÄTTE burk som jag ska ha pepparkakor i just. Bedårande!
/adjö. :)


2010-11-13
19:12:21

Öppet brev till Stefan.E
fter ett år fick jag upp ögonen för dig. Jag var brustet-förhållande-sårad och tyckte att du var bland det finaste jag sett. Du lappade sakta men säkert ihop mig och jag skrattade för första gången på länge. Hur förjävla påstridig jag var har jag insett nu och att inte mina monsteregenskaper skrämde iväg dig är jag mycket förvånad över. Jag var kan man säga en kvinna som vet vad hon ville ha och mitt sikte var inställt på dig, och självklart var bevisen väl undangömda för omvärlden att se. Vi hade vår egen värld en tidig sommar i Gävle.

Du är inte som ”dom andra”. Du är så mycket mer och jag kan ångra att jag ens gav dem en gnutta av mig, för du var den hela tiden som jag skulle överöst med mig. Du vill vara överöst av mig, det är skillnaden.

Jag är väldigt tacksam över allting du ger mig. Du ger mig allt till skillnad vad någon tidigare gjort. Du älskar, du ger och du gör klockrena imitationer, du ritar fantastiska bilder, du är naturlig och ärlig. Du är en nörd som du själv kallar dig och jag har alltid önskat mig en alldeles egen nörd, för du ser jag är också en nörd så vi kan nörda ihop.

 Framförallt så älskar jag dig och du mig och det är väl det mest jävla fantastiska av alltsammans.

tack. <3


2010-11-09
22:34:34

Citrus.


Jag har blivit vansinnigt besatt i citrusfärger som gult och orange, färger jag tidigare ogillat. Har helt plötsligt insett hur fantastiskt färgstarka och snygga färger dem är!
senaste tillskottet, halsduken med namnet lejon.

2010-11-08
22:12:40

Bakeri.

Idag har det bakats muffins och syltkakor tillsammans med Stefan och den traditionella 50-talsmusiken och fina förkläden. Jag tycker om att baka med dig Stefan <3.


Muffin-resultatet. Älskar hur fototresultatet blev :)


2010-11-08
00:59:59

Åter i Gefle.
Halli hallå, alltför länge sen jag uppdaterade här nu...
Har befunnit mig hemma i skogarna igen och återvänder med tre kassar nya saker, utöver min packning. Jag lagrar nämligen inte bara en massa loppisfynd/presenter/övriga saker i min lägenhet... Har nu därför betat av några fina sakerna som blivit kvar efter röran efter utrivnaden av mitt gamla tonårsrum. Presenterar härmed sakerna och sen går jag och sover tror jag allt..klockan är ju trots allt 00:48... alltför mycket med andra ord, tur vi är lediga imorgon.

adjö.
Som en marsipantårta, har längtat efter att få hämta hem den där burken. :)Fantastiska tårtpapper med cupcakes på (kommer förmodligen ta emot när
jag väl öppnar dom och använder dom ... de är trots allt så j*vla fina..  )
Jag säger det, Stig Lindberg denna fantastiska man gjorde underverk.
Detta fat har jag fått... efter att jag gjorde upptäckten att det var en Stig Lindberg
som skulle skickas iväg på second hand, Älskar verkligen färgen och stilen. :)
Åter en liten burk till samlingen, tror det är min mammas,
men tror ej hon kommer att sakna den, hon kan dock få tillbaka
majblomme-samlingen som låg i den...


I brist på snökula (som jag älskar) så gjorde jag min egen så länge,
(tills jag eventuellt inhandlar en disneyversion som finns på BR...)
Fast denna liknar ju bara en snökula då jag endast gjort ett snölandskap i
en glaskupa på fot, rätt fint tyckte jag dock då :)2010-11-04
21:29:26

Angels crying.
Nästan skamligt att inleda titeln med en gammal E-type dänga, men jag tyckte det passade till dagens bild jag har att erbjuda. Det är November, vilket betyder att det snart är första advent, tidpunkten då min födelsedag varje år inträffar med, 20 gamla bast kommer jag bli, men iallfall det är inte det jag vill komma till utan ungefär runt första advent brukar jag ärligt talat packa upp min lilla dvärggran, anledningen till att den ryker fram så tidigt är ju att jag ska hinna ha min barriga lilla vän ett tag innan jag drar till hälsingeskogarna för julfirande. Sen är jag gravt förälskad i allt mitt julpynt med så det förtjänar helt enkelt att synas!

Nu har jag den äran att presentera nytt pynt till lille granen. Jag har redan börjat designat det mest kitschiga julpynt man kan tänka sig. Jag köpte skitfula plastänglar på dollar store senast jag var där i gula och silver, typ tråkigt as hell..., egentligen hade jag väl inga direkta planer för dom jag ville bara ha nånting att limma mina superfina (typ) plastädelstenar på, ja ni kan ju se bilderna själva. Självklart valde jag min absoluta favoritkulör som jag köpte för länge sen och som sett sina bättre dar då den är som gröt, men som jag tvångsaktigt målar med ändå för att nyansen är så underbart fantastisk.

Här är sötnosarna. Nu ska jag försöka hänga med lyxfällan som jag skulle. 
adjö.